V.E.T-265.jpg

BEDRIJFSTRAININGEN

V.E.T-275.jpg
V.E.T-174.jpg

BEDRIJFSBOOTCAMP EN  SMALL GROUP TRAININGEN.
 

Vanuit V.E.T. bieden wij ook bedrijfsbootcamp  aan op locatie in Zeist, Bilthoven, Odijk, Bunnik en omgeving Utrecht. Daarnaast ben je met team ook van harte welkom bij ons op locatie voor een small group training.
 

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat sporten met collega’s voor een betere sfeer op de werkvloer zorgt. Daarnaast bevordert bewegen je algehele gezondheid en het verlaagt het ziekteverzuim. Een groot voordeel voor de werknemer is dat er voorafgaand, in de pauze of direct na het werk gesport kan worden (dicht)bij kantoor.
 

We passen de bedrijfstrainingen aan per groep. Heb je interesse in krachttraining met het team? Dat kunnen wij verzorgen! Vindt je het leuker om met de collega's wekelijks een bedrijfsbootcamp te ervaren op locatie? Ook dat kan!  Elke training is gevarieerd en uitdagend. De oefeningen doen we met alle collega’s, in duo’s of individueel. Samenwerking, variatie en plezier staan voorop!
 

Wij kunnen op locatie komen, maar jullie zijn met het team ook welkom op onze locatie op de kwikstaartlaan 30 in Zeist.
 

Voor onderstaande bedrijven heeft V.E.T. al diverse uitdagende trainingen mogen samenstellen. Interesse in een bootcamp of small group training voor jouw werknemers?  Neem dan contact met ons op!

Screenshot 2020-05-28 at 14.57.15.png