Fysiotherapie Geerensteingroep

Bij ons op locatie in Zeist kan je terecht bij de Geeresteingroep voor (sport) fysiotherapie, manueel therapie en dryneedling. 
 

Fysiotherapie op onze locatie wordt verzorgd door Sven van Dompzelaar en Milan Andrlik. Zij zijn allebei werkzaam voor de Geeresteingroep Fysiotherapie en Sport. Beide heren werken naast hun werkzaamheden op locatie Profit 2 dagendelen op de locatie van V.E.T. De Geeresteingroep heeft gezond en vitaal bewegen hoog in het vaandel staan en zetten zich in om samen met de client hun doelstellingen op basis van gezondheid, vitaliteit en beweging te realiseren. Ze staan klaar om mensen te begeleiden die door een blessure, beperking dan wel ongemak niet de training kunnen volgen die ze graag zouden willen doen. Onze personal trainers en de therapeuten van de Geerenstein groep werken nauw samen om er voor te zorgen dat iedereen weer snel en optimaal kunnen laten bewegen. Graag stellen we de therapeuten voor:
 

Sven van Dompzelaar:

Sven is 25 jaar oud, werkt nu 3 jaar als fysiotherapeut voor de Geeresteingroep. Hierin heeft hij zich de specialisatie dryneedling eigen gemaakt en ziet veel sporters met spierproblematieken en schouderklachten. Hierin kan Sven zijn expertise goed kwijt en mensen begeleiden naar optimale sportbeleving.
 

Milan is 38 jaar oud, werkt sinds 2002 als Fysiotherapeut en manueeltherapeut en is sinds 2016 betrokken bij de Geeresteingroep. Milan heeft veel ervaring met het behandelen van sporters en kijkt als manueeltherapeut naar het bewegend functioneren van het gehele lichaam in relatie tot de klachten. Door zijn expertise in knie en schouderrevalidatie te combineren met manuele therapie is hij een allrounder met veel kennis en kunde op het gebied van sport, bewegen en herstel.

 

Elke maandag en donderdag tussen 16:30 uur en 17:00 uur vindt er een inloopspreekuur plaats. De leden van V.E.T. kunnen vrijblijvend langskomen om naar de klacht te laten kijken en een training/behandel advies te ontvangen.

Vragen of een afspraak maken? 

Email: m.andrlik@geeresteingroep.nl
Tel: 06 20293210

 

Heb je een vraag? Vul ons formulier in!
arrow&v