Anouk Lohuis

anouk lohuis.jpeg
Anouk

Hoi! Mijn naam is Anouk Lohuis, ik ben 33 jaar en woon in de binnenstad van Utrecht. In het dagelijks leven werk ik als relatiemanager bij een bank en in mijn vrije tijd houd ik mij het liefst bezig met alles wat zowel met sport als voeding te maken heeft.

Zelf ben ik fanatiek Crossfitter, maar hou ik daarnaast ook van hardlopen, wielrennen en krachttraining. In 2020 heb ik een opleiding afgerond tot voedingsdeskundige en sindsdien help ik mensen graag in mijn vrije uren om hun doelen op dit gebied te bereiken. Ik volg momenteel een opleiding tot personal trainer en ik vind het super leuk om als bootcamptrainer bij V.E.T. verdere ervaring op te mogen doen.

Voor mij is sport iets dat letterlijk energie geeft en met mijn enthousiasme hoop ik iedereen te motiveren het maximale uit elke training te halen. Ik vind het ontzettend leuk om middels het trainen van mensen bij te kunnen dragen aan hun gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Want zeg nou zelf, dat heerlijke voldane gevoel na een uurtje bewegen in de buitenlucht, daar kan je toch geen genoeg van krijgen?
 
Samen met Magali wissel ik de zondagmorgen training in Bunnik af, geef ik bedrijfstraining op locatie vanuit V.E.T. en val ik regelmatig wat bootcamp trainingen in in Bilthoven. 

Kom jij snel een lesje bij mij volgen?