LARISSA VAN MEERTEN

V.E.T-75.jpg

06-15353310

LARISSA
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Mijn naam is Larissa van Meerten. Samen met Marcel ben ik de eigenaar van V.E.T. en ben ik personal trainer binnen onze locatie, geef ik small group trainingen en verzorg ik outdoor bootcamp trainingen.

Na het afronden van de dansacademie ben ik mij gaan verdiepen in bikini fitness wedstrijden en krachttraining. Ik heb in 2015 verschillende bikini fitness wedstrijden meegedaan en ik heb zelfs een wereldbeker gewonnen! Door deze ervaring heb ik zelf ervaren hoe het is om heel gedisciplineerd naar een fysiek doel te werken. 

Nu, ruim 6 jaar later, en verschillende opleidingen tot vitaliteitscoach en sportcoach verder heb ik de balans teruggevonden en zie ik sporten écht als een uitlaatklep en als ontspanning. Ik vind het heerlijk als ik bij anderen kan bijdragen aan vitaal leven. Beter bewegen, meer energie en meer zelfvertrouwen.

Ik hou van hard werken. Ik wil dan ook dat jij tijdens een training alles eruit haalt, op welke manier dan ook. Ik hoop jou zo te raken, motiveren en te trainen dat jij met een voldaan en energiek gevoel naar huis gaat. Ik denk altijd maar zo: ‘Je kan altijd meer dan je zelf denkt!’

'JE KAN ALTIJD MEER DAN JE ZELF DENKT!'