Magali Fleche

magali 2.jpeg
Magali

Mijn naam is Magali, Magali Fleche. Oorspronkelijk kom ik uit Frankrijk maar ik woon nu al een aantal jaar met plezier in Nederland. Sporten is écht mijn passie. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als (marathon) hardloper, doe al een aantal jaar actief mee met de bootcamp trainingen van V.E.T. en daarnaast haal ik sinds kort ook mijn plezier uit krachttraining. Eigenlijk ben ik elke dag met sport en gezondheid bezig. 

De laatste jaren merkte ik dat ik mijzelf verder wilde gaan ontwikkelen en vooral anderen mensen wil gaan helpen om hun sport- en gezondheidsdoel te behalen. Dat is de reden dat ik in november 2019 mijzelf wou ontwikkelen als bootcamp trainer.

In 2020 heb ik mijn certificaat gehaald voor bootcamp en hardloop trainer en op dit moment ben ik druk bezig met de opleiding tot voedingsdeskundige. Ik leer graag door en wil zo snel mogelijk al mijn kennis delen met andere. 

Ik geef om de zondag de bootcamp trainingen in Bunnik en daarnaast val ik regelmatig wat bootcamp lessen in Bilthoven en Zeist in. Ik ben nieuwsgierig naar jou, wil dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen en vooral dat je met een lach op je gezicht naar huis gaat!