MARCEL BEISHUIZEN

VDL_6623-7.jpg

06-33907190

MARCEL
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Mijn naam is Marcel Beishuizen. Ik ben de eigenaar van V.E.T. en daarnaast geef ik personal trainingen, small group trainingen, bootcamp trainingen en bedrijfstrainingen.

Van jongs af aan ben ik al aan het sporten. Nadat ik het CIOS heb afgerond, verschillende cursussen heb gedaan en opleidingen tot vitaliteitscoach ben ik in 2013 mijn eigen bedrijf Bootcamp V.E.T. gestart. Met trots mag ik zeggen dat dit succesvolle bootcamp bedrijf zich op 3 locaties binnen Utrecht bevindt. Zeist, Bilthoven en Bunnik. 


Ik wilde meer dan alleen de bootcamp trainingen en ik sloot de handen in één samen met Larissa. Dit zorgde ervoor dat ik mijn allergrootste droom kon waar maken: een eigen trainingslocatie V.E.T. Voeding En Training 

Ik ben erg ambitieus, heb altijd een luisterend oor en ik word beschreven als een sociaal, sportief en positief persoon. Tijdens de trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Er is tijd voor een praatje en gezelligheid, maar daar zal de training niet onder lijden. Ik leer je graag hoe je lichaam werkt en geef je tools mee die je in het dagelijks leven kan toepassen. ‘Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter’.

'BEWEGEN IS GOED, MAAR GOED

BEWEGEN IS BETER!'