NATALIE PIJPERS

VDL_6661-15.jpg
NATALIE

Mijn naam is Natalie, 32 jaar en inmiddels alweer 6 jaar actief als gediplomeerd personal trainer en lifestyle coach.

Ik heb een energiek en gedreven karakter en daarmee probeer ik jou naar een hoger niveau te brengen. Met natuurlijk een gezonde dosis humor, want ik hou van plezier maken en dat vind ik belangrijk in mijn trainingen.
 

In mijn vrije tijd ben ik ook graag actief bezig. Zo heb ik de afgelopen jaren een flinke fundering gelegd aan krachttraining, daarnaast ben ik regelmatig in de box te vinden voor een Crossfit training, een kickbokstraining of ga ik lekker een rondje hardlopen. Ik kan echt niet stil zitten dus ;-).
Naast het sporten vind ik het leuk om in de keuken bezig te zijn en daar de lekkerste maaltijden zo puur mogelijk te bereiden. 
 

Ondanks dat ik van de warme zomeravonden hou en graag in de winter naar een warm land op rondreis ga, kijk ik ook weer uit naar het winterzwemmen in natuurwater komende winter. Iets waar ik vorig jaar mee ben begonnen en dit jaar wil uitbreiden. 
 

Dankzij mijn nieuwsgierige karakter heb ik de eigenschap mij te willen blijven ontwikkelen. Om jou in het complete scala nog beter te kunnen begeleiden, start ik eind deze maand met de cursus personal hormoon profiling. 

Op maandagen zal ik bij V.E.T. aanwezig zijn om personal trainingen te geven en op woensdagmorgen geef ik small group trainingen en personal trainingen. 
 

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!