V.E.T-33.jpg

Je kan bij ons terecht voor personal training, small group trainingen, bootcamp en yoga- en pilates lessen. Binnen onze locatie is er ook de mogelijkheid om langs de fysiotherapeut Geeresteingroep te gaan, een afspraak te maken met lifestyle coaches en kan je bij ons terecht voor een afspraak met een orthomoleculaire therapeut. Alles onder één dak!  


V.E.T. is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is nu uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week, verschillende lessen aanbieden. Sinds 2018 is Larissa van Meerten hierbij gekomen en eind 2018 hebben wij de stap genomen om onze droom achterna te gaan en onze eerste indoor trainings locatie te openen. Hartstikke spannend maar meer dan waard!

Voor wie is V.E.T.?
V.E.T. is er voor iedereen. Iedereen die een doel heeft. Of het nou gaat om afvallen, aankomen of het shapen van je lichaam. Wij zorgen ervoor dat jij dichterbij jouw doelstelling komt: fysiek en mentaal.


Misschien ben jij wel op zoek naar het kunnen vinden van balans in spanning en ontspanning, wil jij vertrouwen terugvinden in jouw lichaam, pijnvrij bewegen of wil je beter kunnen slapen en zorgt dat er ook weer voor dat jij meer energie krijgt. 

Wij zijn gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Bij ons is er de mogelijkheid om gratis te parkeren, gebruik te maken van de kleedkamers én douches en wij hebben gratis WiFi.

Heb je een vraag? Vul ons formulier in!
arrow&v