VET-GymactieDSC00049_edited.jpg

PERSONAL TRAINING

Met personal training ga je één op één aan de slag met één van onze trainers. We gaan aan de slag om jouw fysieke – en misschien mentale – doelstelling te bereiken. Wij zijn er niet om je ‘gewoon’ even een uurtje te laten bewegen of ervoor te zorgen dat je kruipend naar huis gaat. Maar wij zijn er vooral om jou te helpen om goed en pijnvrij te bewegen, vertrouwen te krijgen in je lichaam, sterker te worden, af te vallen of juist aan te komen in spiermassa. Wat jouw doelstelling ook is, wij willen jou tools meegeven die jij in het dagelijks leven kunt toepassen om jezelf sterker, fitter, gezonder en vitaler te voelen. We kijken naar jou als persoon en naar welke doelstellingen je hebt. We zorgen voor genoeg uitdaging tijdens elke training en we zorgen ervoor dat jij zelf genoeg leert om een gezonde lifestyle vol te houden. 

HET TRAJECT

Voordat we met personal training beginnen beginnen we met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren jij en de trainer elkaar kennen en bekijken jullie van beide kanten of er een klik is. Mocht het vanuit beide kanten goed aanvoelen, dan worden jouw wensen en doelen besproken en kijken we hoe JIJ die het beste kan behalen binnen jouw huidige leefsituatie. 


We kijken per persoon wat de meest passende en fijnste manier van trainen is. We verwachten niet dat je 6 keer per week in de sportschool staat en op zondag de hele dag in de keuken om voor de rest van de week je voeding klaar te maken als dat niet binnen jouw leefstijl past. Wij verwachten WEL van jou 100% inzet want JIJ bent uiteindelijk de persoon die jouw doelstelling moet gaan waarmaken. Maar we bekijken SAMEN wat voor jou de juiste manier is om deze doelstelling te bereiken.

Tijdens de trainingen kijken wij naar jouw fysieke gesteldheid. Hoe is jouw houding? Hoe beweeg je? Beweeg je pijnvrij en kan je de juiste spieren aanspannen tijdens de oefening? Vanuit deze analyse passen we de training aan op jouw doelstelling. Dat is voor elke persoon anders. Misschien moeten we gaandeweg wel aanpassingen maken, maar dat is geen enkel probleem. 

Daarnaast zijn er mogelijkheden om zowel jouw kracht als conditie in het begin van het traject te testen. De uitslagen hiervan noteren we en halverwege en aan het einde van het traject doen we deze test nog eens om jouw progressie bij te houden. 


Klik hier voor meer informatie over de tarieven.