Zoeken
  • VET Voeding En Training

Aangepaste corona maatregelen per 4/11/2020

Afgelopen dinsdag 3 november 2020 vond er weer een persconferentie plaats waarin de nieuwe, aangescherpte COVID19 maatregelen werden besproken. Het goede nieuws is: de sportscholen mogen open blijven! Ondanks dat wij geen sportschool zijn vallen wij daar wel onder. Echter mogen wij geen groepslessen geven. Wij zullen de personal trainingen die wij geven gewoon voort zetten en onze small group trainingen zetten wij ook door alleen onder een andere naam: open gym.  Er zal niet veel veranderen. Het enige wat wij aanpassen is dat we geen gezamelijke afsluiting hebben. De warming up doen we wat zelfstandiger en tijdens de KRACHT en HIIT les zal je zelfstandig aan de slag gaan. We vragen iedereen wel om niet eerder dan 5 minuten aanwezig te zijn en niet eerder met de warming up te starten dan het tijdstip waar de les op begint.


Onze yoga lessen mogen we helaas niet door zetten. Dit valt onder ‘groepsles’ en is voor in ieder geval de komende 2 weken niet toegestaan. Mochten wij na 2 weken weer verder mogen dan heb je nog de mogelijkheid om je ritten/credits te gebruiken in deze weken.


Met pijn in ons hart hebben wij besloten om de komende 2 weken onze bootcamp trainingen NIET door te laten gaan. Groepslessen zijn verboden. Bootcamp is een groepsles. Buiten mag je sporten met maximaal 2 personen en onderling 1,5 meter afstand. Ook wordt er aangegeven dat ze geen groepsvorming buiten willen. Het verzamelen voor een bootcamp, het samen trainen ongeacht of wij tweetallen maken en onderling 1,5 meter afstand houden, zal onder ‘groepsvorming’ vallen. Wij gaan er van uit dat wij per 23/11/2020 de trainingen weer zullen herstarten.

Op onze facebook pagina: V.E.T. Voeding En Training en onze instagram pagina: @trainenbijvet vind je nog wat home workouts die je de komende 2 weken kan gaan doen. 


De abonnementen van de bootcamp zullen (nog) niet gepauzeerd worden. Voor nu gaan we er van uit dat we over 2 weken weer zullen starten. Om de gemiste trainingen in te halen kan je deze de komende 1,5 maand in halen. Mochten deze maatregelen verlengd worden dan zullen wij de abonnementen pauzeren of komen wij jullie op een andere manier tegemoet.


Wij hadden het liever anders gezien en hadden gehoopt dat we de lessen door konden zetten.

Wij hopen op jullie begrip, mochten er onduidelijkheden zijn of mocht je vragen hebben stuur ons dan gerust een mailtje op info@trainenbijvet.nl.


52 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven