Zoeken
  • VET Voeding En Training

Corona maatregelen - tot 9 februari blijven wij gesloten.

Helaas hebben wij tijdens de persconferentie van gisteren (12-1-2021) te horen gekregen dat de lockdown voor nog 3 extra weken verlengt zal worden. Tot minstens 9 februari zullen de deuren gesloten blijven. Dit betekent dat wij alle abonnementen die bevroren zijn, zullen verlengen tot 9 februari. Mocht je ons eerder aangegeven hebben dat wij je abonnement op actief kunnen houden dan zal deze actief blijven. Mocht je hier liever verandering in zien dan kan je ons altijd mailen en kunnen wij dit veranderen.


Deze tijden zijn niet makkelijk, ook voor ons niet. We proberen er alles aan te doen om ons hoofd boven water te houden zodat we hopelijk in februari weer aan de slag kunnen met sporten.


Via onze social media kanalen (facebook: V.E.T. Voeding En Training - Instagram: @trainenbijvet) staan verschillende workouts online die je gemakkelijk thuis kunt doen. Dit zijn workouts die opgenomen zijn maar ook workouts die uitgeschreven zijn. Ook als je geen social media kanaal hebt dan kan je ons account bekijken en deze workouts doen. We hopen alle sporters van V.E.T. weer snel in levende lijven training te kunnen geven!

59 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven