Zoeken
  • VET Voeding En Training

Corona maatregelen V.E.T.

Corona maatregelen bij V.E.T..


Beste allemaal,


Afgelopen dinsdag 13 oktober hebben we allemaal vol spanning naar de persconferentie zitten kijken. Er zullen weer een hoop aanpassingen gedaan moeten worden en uiteraard zullen wij als bedrijf hierin mee gaan en deze maatregelen serieus nemen.


Gelukkig mogen we door gaan met al onze trainingen. Zowel binnen als buiten kunnen de trainingen doorgaan maar wel met aangepaste regelingen.


Binnen zullen wij nog meer desinfecteren tijdens de trainingen zelf. De groepsgrootte van 8 personen mogen hetzelfde blijven omdat wij in onze ruimte dan alsnog 1,5 meter afstand kunnen hanteren. Voor zover wij nu weten is het niet verplicht om een mondkapje te dragen tijdens de training. Uiteraard vragen wij jullie om thuis te blijven bij klachten en bij binnenkomst de handen te desinfecteren.


Voor onze bootcamp trainingen zullen wij meer maatregelen moeten treffen en ons moeten gaan aanpassen. Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief trainer). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er maar 1,5 meter afstand tussen elkaar en de groepjes zit. Er moet een duidelijke afbakening zijn tussen de groepjes en de groepjes mogen niet mengen met elkaar. Wij vragen je dan ook om op de verzamelplek verspreid te gaan staan in groepen van 4 personen met 1,5 meter afstand. Wij mogen dus niet als één groep verzamelen. Daarnaast zullen wij weer met wat minder materiaal gaan werken en mochten wij toch met materiaal werken dan zal de trainer zorgen dat deze na de training gedesinfecteerd worden.


Wij zijn allang blij dat wij de trainingen gewoon voort mogen zetten. Wij hopen op jullie begrip en op jullie medewerking. We zullen ons allemaal moeten aanpassen maar uiteindelijk komen we hier met z’n alle wel uit.


Mochten jullie je ergens niet prettig bij voelen tijdens de training laat ons dit dan vooral weten. Heb je klachten? Blijf alsjeblieft thuis. Heb je geen klachten? Blijf vooral lekker sporten!! 😊


Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje op info@trainenbijvet.nl.Dank voor jullie enthousiasme, het meedenken en jullie positiviteit.


Vriendelijke groet,

Larissa van Meerten & Marcel Beishuizen

85 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven