Zoeken
  • VET Voeding En Training

OUDER & KIND BOOTCAMP - zondag 30 augustus

EIN-DE-LIJK! Er staat weer een Ouder & Kind bootcamp op de planning. Op zondag 30 augustus om 11:00 uur organiseren wij vanuit V.E.T. weer een Ouder En Kind bootcamp bij de Stuifheuvel in Zeist. Uiteraard houden wij rekening met de COVID19 maatregelen en nemen wij deze erg serieus.

De training staat in het teken van samen spelen, samenwerken en actief bezig zijn in de buitenlucht. Dus lijkt het jou leuk om met je (klein) zoon en/of (klein) dochter samen deel te nemen aan de training dan ben je van harte welkom. Ook niet-leden van V.E.T. zijn van harte welkom. Datum: zondag 30 augustus Tijd: 11:00 tot 12:00 uur Locatie: Stuifheuvel Zeist - kruising van de Prinses Irene laan en de Jagersingel Leeftijd kinderen: 3 t/m 12 jaar Kosten p.p: €5,00 euro - dit slaat los van de abonnementen en/of rittenkaarten Benodigdheden: flesje water, sportkleren Iedereen dient zich apart aan te melden via onderstaande link (dus ook de kinderen). De betaling zal plaats vinden wanneer je je inschrijft voor de training.

https://bootcampvet.sportbitapp.nl/cbm/training-info/30-08-2020/11:00/3170/ Mochten er vragen zijn dan kan je ons altijd een mailtje sturen op: info@trainenbijvet.nl

We hopen jullie op zondag 30 augustus fris en fruitig te zien! Team V.E.T.

374 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven