Zoeken
  • VET Voeding En Training

YIN YOGA op maandagavond stopt per 1 januari 2021.

Een aantal weken geleden hebben wij aangekondigd dat wij stoppen met onze yoga studio. Afgelopen weken hebben we het lesaanbod afgebouwd en op dit moment zal er alleen nog op maandagavond YIN yoga op het les rooster staan.

Wij hebben aangegeven dat wij nog niet precies weten wat wij zouden doen met de YIN yoga op maandagavond. Wij hebben besloten om ook te stoppen met de YIN yoga les op maandagavond per 1 januari 2021. Wij zullen ons volledig richten op personal training en onze small group trainingen.


De yoga zaal zal daarna verbouwd worden en dit geeft ons dan meer kansen en ruimte om meer en gevarieerdere small group trainingen aan te kunnen bieden.


Mocht je nog een abonnement voor de yoga hebben lopen dan kan je dit zelf handmatig stopzetten via de app of via jouw account van sportbit. Mocht je nog de mogelijkheid zien om dit vandaag te doen dan zal je abonnement per 1 januari 2021 stoppen. Mocht het niet meer lukken om dit vandaag nog te regelen dan kan je voor 14 december contact opnemen met ons via info@trainenbijvet.nl en dan kunnen wij handmatig je abonnement stopzetten per 1 januari 2021.


Het afgelopen 1,5 jaar hebben wij ontzettend hard ons best gedaan om een succes te maken van de yoga studio. Met ontzettend veel energie en vertrouwen zijn wij dit avontuur aangegaan maar helaas is dit niet het succes geworden waar wij op hadden gehoopt.Waar deuren sluiten zullen andere deuren weer open gaan.


Bedankt voor het vertrouwen in ons en hopelijk tot snel!


44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven