Zoeken
  • VET Voeding En Training

YOGA STUDIO V.E.T. STOPT

Met pijn in ons hart willen we jullie mededelen: Yoga Studio V.E.T. stopt er mee.


De afgelopen 1,5 jaar hebben wij ontzettend ons best gedaan om een succes te maken van onze yoga lessen. Toen wij onze trainingslocatie in juni 2019 opende zagen wij enorme kansen in de combinatie tussen de kracht lessen en de yoga lessen. Wij hadden ontzettend veel vertrouwen in deze combinatie en de reacties waren erg positief.


We merkten direct al dat wij harder moesten werken om bekendheid te krijgen voor onze yoga lessen. In januari 2020 organiseerde wij een open yoga week en dit was een enorm succes. De weken daarna waren de lessen drukker bezocht maar helaas zijn de lessen nooit rendabel geweest voor ons als bedrijf. Toen ook nog eens corona kwam en nog meer roet in het eten gooide hebben wij de beslissing moeten maken om te stoppen met onze yoga en pilates lessen.


1,5 jaar lang hebben wij ontzettend veel tijd, energie en een hele hoop geld geïnvesteerd in onze yoga en pilates lessen. 1,5 jaar lang hebben wij meerdere pogingen gedaan om nog meer bekendheid te krijgen maar dit heeft helaas niet gewerkt voor ons als bedrijf.


Per november zullen de lessen op dinsdag en zondag van onze docente Suzanne stoppen. In de maand november kan je nog wel deelnemen aan de andere yoga lessen. Per december zullen de lessen van Mark op donderdagavond en vrijdagochtend stoppen. In de maand december blijft de YIN les op maandagavond nog wel in het rooster. Wij willen in de maand december kijken hoe dit blijft lopen. Als dit een succes is dan zal de YIN in het rooster blijven en zullen wij bekijken hoe wij dit door zullen zetten.


Heb je een rittenkaart voor onze yoga lessen? Je hebt tot en met november om deze rittenkaart op te maken. Uiteraard kan je deze rittenkaart ook gebruiken in de maand december voor onze YIN yoga les op maandagavond. Als je een abonnement hebt voor onze yoga lessen dan zal je deze zelf in het systeem of via de sportbit app moeten beëindigen. Hier zit een maand opzegtermijn aan, hou daar rekening mee.


Waar deuren sluiten zullen nieuwe deuren weer open gaan.


Mochten jullie vragen hebben over jullie abonnementen, rittenkaarten of andere vragen hebben. Stuur ons gerust een mailtje op info@trainenbijvet.nl
Vriendelijke groet,

Marcel Beishuizen & Larissa van Meerten 

329 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven