Heb je een vraag? Vul ons formulier in!
arrow&v
 

Wij bieden 5 dagen in de week verschillende soorten yoga en pilates aan in onze mooie yoga studio. Kleine groepen van maximaal 12 personen, veel persoonlijke aandacht! 

Klik hier voor het rooster.

Je leeft op dit moment in een maatschappij waarin je heel veel moet van jezelf. Je werkt meer dan 40 uur per week, je hebt een gezin en sociaal leven te onderhouden en daarnaast wil je ook nog minimaal 2 keer in de week sporten. We leggen onszelf veel druk op, maar daarom is het juist belangrijk om ook te ontspannen: body & mind. 

Wat als er voor jou een plek bestaat waar je even helemaal tot rust kan komen? Zowel fysiek als mentaal? Een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, bewust leert te ontspannen, dit in het dagelijks leven kan toepassen en leert om écht in verbinding te komen met je lichaam. 

Bij V.E.T. kunnen we je dat bieden met onze yoga- en pilates lessen.

 

YIN YOGA 
In deze les neem je verschillende posities voor een langere tijd vast. De houdingen die je bij deze les aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Een perfecte les als je wat meer wilt focussen op het versoepelen van het lichaam. Niet alleen fysiek kan yin yoga wat voor je betekenen, maar ook op emotioneel gebied kan yin yoga ontzettend helpen. Je hebt tijdens de les alle ruimte om emoties en gevoelens te observeren.
Deze les duurt 75 minuten.
PILATES YOGA
Een krachtige les van een uur waarbij pilates en yoga gecombineerd worden. Er is veel aandacht voor het versterken van het ‘powerhouse’ – dit is de plek in het lichaam waar je kracht vandaan komt en omvat de bekkenbodem, de diepe buik- en rugspieren, de bilspieren en de binnenkant van de bovenbenen. Door de combinatie met yoga werk je direct ook aan je flexibiliteit. Een prachtige les die kan bijdragen aan een sterk en soepel fysiek en rustige geest. 

HATHA YIN
Tijdens deze Hatha-Yin yoga les kom je in aanraking met verschillende houdingen die diverse voordelen opleveren. Meer kracht, meer flexibiliteit en meer stabiliteit, zowel mentaal als fysiek. Daarnaast kan deze yoga les gevoelens van stress en angst verbeteren en kan een meditatieve werking hebben om een overactieve geest tot rust te brengen. Deze les duurt 60 minuten.

HATHA YOGA 
Deze les van 75 minuten is een vorm van yoga waarin kracht en zachtheid afgewisseld worden en even belangrijk zijn in de les. Via in – en ontspanning werken we in de les toe naar evenwicht en balans in letterlijk en figuurlijke zin. In-en ontspanning, kracht en verstilling wisselen elkaar af. Ook wordt de tijd genomen een houding écht te ervaren en sluiten we af met een langere ontspanning. 

POWER YOGA 
Power Yoga is een les van 75 minuten waarin je gericht aan de slag gaat om je flexibiliteit, kracht en weerstand te verbeteren. Tijdens de les ga je opzoek naar het vinden van balans tussen ademhaling en het bewustzijn van je lichaam en geest. Power Yoga is een krachtige les.
Let op: deze les zal in het engels gegeven worden.

MOBILITY YOGA
Mobility yoga is een les van 60 minuten waarin de focus ligt op het verbeteren van je mobiliteit en flexibiliteit in het lichaam. Een perfecte les voor jou als je merkt dat je tijdens jouw andere sporten (krachttraining bijvoorbeeld) mobiliteit te kort komt om bewegingen juist uit te voeren. Wil je je flexibiliteit en mobiliteit in zijn algemeen verbeteren is dit de juiste les voor jou. Alle niveau's zijn welkom. Let op: deze les zal in het engels gegeven worden.