unnamed_edited.jpg

Voedingsbegeleiding van 
Health&Co

Health&Co gaat samenwerken met V.E.T. 
 

Je herkent het vast wel:
 

  • Je hebt elk dieet al geprobeerd, maar het lukt je niet om blijvend resultaat te houden.

  • Je denkt de hele dag aan eten en de weegschaal beheerst je leven.

  • Je wilt geen schema volgen, maar zelf leren hoe je jouw eigen schema maakt.

  • Je wilt dat je gezin gewoon mee kan eten.

  • Bij een uitschieter denk je direct ‘het is nu toch al verpest’ en je kunt dan moeilijk weer in de goede flow komen.

  • Je ziet door de bomen het bos niet meer met al die informatie over gezond leven op het internet.
     

Toch geloven wij dat het voor jou ook mogelijk is om een gezond gewicht te krijgen.

Het begint allemaal bij je mindset, beweging en je voeding. Bij jouw eet- en drinkgewoontes om precies te zijn. Geen quick fix of dieet. We leren je een nieuwe levensstijl aan voor de lange termijn. Het gaat bij ons niet alleen over kilo’s en koolhydraten, spiermassa en calorieën, het gaat over jouw gezondheid.

Health&Co is het alles in één programma om jou te helpen de gezondste versie van jezelf te worden! In 6, 12 of 18 maanden begeleiden wij jou naar je doel; Afslanken, gespierder worden of een fitter leven. Tevens wordt ons programma in vele gevallen vergoed door je aanvullende zorgverzekering. 
 

“Wat is het lekker om goed in je vel te zitten! Energie te hebben voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken.

Dat bereiken bij mijzelf en vooral bij anderen is mijn passie. Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen aan een gezonde en fitte levensstijl. Waarbij ik niet geloof in tijdelijke diëten of mediahypes, maar lekker en bewust leven met een levensstijl die bij jou past. 

 

Als erkend gewichtsconsulent en afgestudeerd gezondheidswetenschapper weet ik dat een gezond voedingspatroon om veel meer draait dan louter spinazie shakes. Het is een combinatie van voldoende bewegen en de juiste voeding.” - Margot de Roon, coach op de locatie van V.E.T.

 

Met jouw persoonlijke Health Plan leren wij je hoe jij jouw eigen coach kunt zijn op het gebied van voeding en beweging. Je krijgt inzicht in je gedrag en wordt de baas over jouw gewoontes. Moet ik ontbijten? Mag ik koolhydraten eten? Vragen die je na het doorlopen van jouw persoonlijke Health Plan zélf kunt beantwoorden. Dus niks geen quick fix of dieet, maar gedegen kennis over voeding, sportgerelateerde voeding en supplementen. 

 

Ons doel is om jou een levensstijl aan te leren die bij je past, waarbij je resultaat behaald én behoudt. 


 

Margot de Roon, health en co.jpg